Архив на блога

сряда, 10 март 2021 г.

Сборник практика - конкурентно право

 Скъпи читатели,

Имам удоволствието да представя на Вашето внимание, изготвения от мен и колегата Георги Сулев, Сборник практика в областта на правото на конкуренцията.

Този обемен труд включва практика на Съда на Европейския съюз, Европейската комисия, Върховния административен съд и Комисията за защита на конкуренцията, както и отделни извадки от практиката на други съдилища, които инцидентно са били ангажирани с прилагане на Закона за защита на конкуренцията (ЗЗК). В хронологичен ред е проследена практиката на европейските институции от 60-те години на миналия век, както и цялата национална практика от приемането на първия ЗЗК през 1991 г. до настоящия момент в областта на антитръстовите разпоредби.

Електронната форма на Сборника позволява бързи и максимално улеснени справки, което ни кара да вярваме, че той ще бъде полезен помощник за всички практикуващи юристи, както и студентите, в чиито програми е включено изучаване на правото на конкуренцията.

Предоставяме този Сборник за свободно ползване, водени от идеята, че доброто познаване на конкурентното право и точното му прилагане ще е от полза за всички.

Можете да откриете Сборник практика в областта на правото на конкуренцията чрез нашия уебсайт: complaw.wixsite.com/cases 

 

С уважение,

Румяна Карлова

Георги Сулев

 

 

 

2 коментара:

  1. Мне было приятно работать с Бенджамином (кредитный специалист). Он был полностью откровенен в отношении затрат и финансовой целесообразности сделки. Фактически, когда я объяснил свою ситуацию, он посоветовал мне не рефинансировать, если текущие условия не улучшатся, даже если это будет стоить ему бизнеса. Когда он позже связался со мной по поводу более выгодной сделки, я ухватился за нее, потому что он заслужил мое доверие "Определенно заставило меня почувствовать уверенность в том, что я работаю с отличной кредитной компанией / великим деловым человеком, который знает себе цену в направлениях бизнеса. Я посоветую вам любой здесь, кто ищет какой-либо кредит, должен связаться с г-ном Бенджамином, потому что он и его компания помогли мне с ссудой по ставке 2%, что было очень впечатляюще. Я попросил г-на Бенджамина связаться с офисной электронной почтой по адресу .... 247officedept@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  2. Много полезна статия! Браво, приятели! Поздрави от майсторчето

    ОтговорИзтриване